Foto / fordypning 2

Fordelen med å ta bilder av seg selv er at man kan ta bilder når som helst, og på grunn av det er jeg allerede halveis i prosjektet. Jeg er fortsatt litt usikker på redigeringen og hvordan det ferdige produktet skal se ut, det er derfor disse er ganske annerledes fra det forrige bildet. Det ferdige produktet vil se mye mer ut som en helhet, jeg må bare prøve meg litt frem først.

Reklamer

14 thoughts on “Foto / fordypning 2

  1. du er så fin og flink til å ta bilder :D greit å ta bilder av seg selv når man er så fin som det du er! angående redigeringa så vet jeg ikke helt hva jeg liker best, for begge er så fine på hver sin måte, men samtidig så kan jeg se for meg at redigeringa på det første kanskje ikke hadde blitt like bra på de to her, og motsatt.. bra du har kommet såpass langt i prosjektet! :)

    • Åh, Elise. Takk! Jeg ser hva du mener angående redigeringa, så jeg må nok finne en mellomting som passer for begge. Får se litt når de siste bildene er tatt også :)

  2. Wow. Elsker det første bildet. Utrolig fin lyssetting. Ikke at det nederste var dårlig, fordi det er også kjempefint!
    Liker lyssettinga og redigeringa på begge. Det ser ut som om de hører sammen, og samtidig ikke gjør det.
    Du er flink!!

  3. Jeg elsker bildet nr 2!! Det får frem følelser v.h.a. uttrykk i ansiktet, lys og farger, noe som jeg liker ekstremt godt. Det setter mye mer følelser til bildet, og man blir mye mer «tiltrukket» til det, føler jeg. Du er god!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s